Lydie - Lydie

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Met Lydie brengt Dargaud een one-shot van de debuterende Spaanse tekenaar Jordi Lafeber en Zidrou, de scenarist van ‘Dokus de leerling’. Het is een gevoelig en onthutsend verhaal. Een aangrijpend relaas met personages die zich van hun meest menselijke kant laten zien. Zidrou en Jordi Lafebre schetsen met treffende precisie de tragische en soms onverwachte gevolgen van een dramatische gebeurtenis.

Korte inhoud:
De Steeg van Baron Van Dick? Zo kent niemand het straatje dat doodloopt op een muur met daarop een reclameschildering van een baby… met een snor. Iedereen kent hem als de Steeg van de Snorrebaby. Er woont een hechte gemeenschap die liefde en leed deelt onder de wakende blik van een Mariabeeld met kindje.
De jonge Camille, ietwat simpel van geest, is wanhopig door het verlies van haar pasgeboren baby. Tot ze, een maand na de begrafenis, de bewoners van de steeg met verstomming slaat door hen vol overtuiging haar verdwenen zuigeling voor te stellen. Consternatie alom, maar niemand durft het aan om de fragiele jonge vrouw met de realiteit te confronteren. Ze beslissen eensgezind om het spel van Camille mee te spelen. Beter zalven met een leugen dan slaan met de waarheid, denkt iedereen. Maar wat als de waarheid haar rechten opeist?

Overige productgegevens

Held
Lydie

Reeks/Deel
Lydie

Scenarist(en)
Zidrou, Benoît

Tekenaar(s)
Lafebre, Jordi

Uitgever
Dargaud

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00