Marsupilami - Avontuur van de, een / Beest, het 2 - Het Beest 2

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het Beest 2
Nieuw
Marsupilami - Avontuur van de, een / Beest, het 2
Hardcover
€ 36,00

Inhoud

Sinds november 2020 was het wachten op het vervolg en slot van Frank Pé's dramatische blik op André Franquins Marsupilami in Het Beest. Het was extra lang wachten omdat het album ook extra dik is, maar liefst 50 pagina's meer, een album van 208 pagina's. 

België, jaren 1950. Een vreemde gele aap met zwarte vlekken en een te grote staart ontsnapt uit een vrachtschip in Antwerpen en zet koers naar Brussel. Daar wordt het wilde beest eerst opgevangen door François, een jongen die ontzettend van dieren houdt, maar niet veel later wordt hij gevangengezet in een asiel. François is vastbesloten om zijn nieuwe vriend te bevrijden en hem mee te nemen naar het huis van zijn vader in Duitsland. Hij weet echter niet dat het fabelachtige beest ook wordt begeerd door professor Sneutvelmans, een expert in cryptozoölogie die ervan overtuigd is dat hij de legendarische Cola-Cola in handen heeft!

In dit tweedelige stripverhaal brengen Frank Pé en Zidrou een prachtig eerbetoon aan het fabelachtige dier dat Franquin creëerde. Centraal in dit avontuur staat de buitengewone vriendschap die kan ontstaan tussen een kind en een dier.

 

Overige productgegevens

Held/serie: Marsupilami
Reeks/Deel: Marsupilami - Avontuur van de, een
Subreeksen/Deel: Beest, het 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031441129
Scenarist(en): Zidrou (Benoît Drousie)
Tekenaar(s): Pé, Frank
Genre(s): Drama
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

1. Het Beest 1

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00