Mermaid Project 1 - Mermaid Project

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Mermaid Project
Nieuw
Mermaid Project 1
Softcover
Verkocht

Inhoud

Parijs en New York in de nabije toekomst. Door een reeks ingrijpende klimatologische, politieke en economische veranderingen ziet de wereld er helemaal anders uit. We volgen de jonge Franse politieagente Romane Pennac die haar dagen slijt met het oplossen van onbeduidende zaken. Tot op een dag een koppel een bizarre verdwijning bij haar komt aangeven: het lichaam van hun overleden dochter is verdwenen. De jonge vrouw was een werknemer van het Amerikaanse bedrijf Algapower. Romane kent het bedrijf, haar eigen broer werkt er ook. Ze slaagt erin haar chef te overtuigen om in New York een onderzoek te starten. Daar ontdekt ze dat Algapower meer doet dan energie opwekken uit algen door genetische manipulatie ...

Het begin van een straffe reeks die je aan het denken zet over de risico's van genetische manipulatie! De wereld zoals we die nu kennen is verwoest, de machtsverhoudingen zijn veranderd. Op scenario van Léo.

Overige productgegevens

Held/serie: Mermaid Project
Reeks/Deel: Mermaid Project 1
ISBN: 9789085584452
Scenarist(en): Jamar, Martin , LEO (Luiz Eduardo de Oliveira)
Tekenaar(s): Simon, Fred
Genre(s): Science Fiction, Thriller
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

3. Mermaid Project
4. Mermaid Project
5. Mermaid Project

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00