Millennium - naar Stieg Larson 5 - Gerechtigheid 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Gerechtigheid 1
Nieuw
Millennium - naar Stieg Larson 5
Softcover
€ 10,50

Inhoud

Lisbeth kon ontsnappen uit het huis waar ze werd vastgehouden door haar vader Zala, die de leiding heeft over een belangrijk prostitutienetwerk in Zweden. Beiden zijn in de confrontatie zwaargewond geraakt, maar geen van beiden is erin geslaagd de ander te vermoorden. Terwijl Lisbeth uit de handen van de politie probeert te blijven, strooit de angstaanjagende kolos Niedermann met sporen die de verdenkingen verder versterken die op haar rusten.

Lisbeth Salander kan blijkbaar nog slechts rekenen op twee mensen: Mikael Blomkvist en Plague. Doordat Lisbeth de geheimen probeert te doorgronden van de man die verantwoordelijk is voor haar trauma's en haar jeugd heeft verpest, maakt ze ongewild een slapende cel van de S├Ąpo wakker. De Zweedse contraspionagedienst is bang dat Zala - alias Zalachenko - de pers zal vertellen wat hij weet over het minder fraaie politieke verleden van Zweden.

Scenarist Sylvain Runberg en tekenaar Homs - die ook de delen een en twee voor zijn rekening nam - brengen bij de bewerking van de romans van Stieg Larsson eigen accenten aan.

Overige productgegevens

Held/serie: Millennium (Stieg Larson)
Reeks/Deel: Millennium - naar Stieg Larson 5
ISBN: 9789031432752
Scenarist(en): Runberg, Sylvain
Tekenaar(s): Homs, José
Genre(s): Literatuur, Thriller
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00