Moréa 1 - Het bloed van de engelen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In een toekomstwereld waarin Cuba inmiddels het zakencentrum van de wereld is, is DWC Industries een van de grootste spelers op de internationale markten. Moréa Doloniac is niet alleen werknemer bij deze multinational, ze is ook de 37ste in het rijtje van erfgenamen van dit zakenconglomeraat. Dan gebeurt wat niemand ooit voor mogelijk heeft gehouden: tijdens een brute aanslag wordt vrijwel de gehele familie Doloniac uitgemoord, en staat Moréa er alleen voor. Ze krijgt meteen te maken met de drie directeuren die DWC besturen: Lara Minellis, Gregoire Nonce en Theo McMullen, die er allemaal een eigen agenda op na houden. Zij zijn echter niet de tegenstanders waar Moréa zich écht zorgen over hoeft te maken. Dat zijn de Engelen, een machtige groep onsterfelijken die wereldheerschappij nastreeft en die al eeuwenlang in strijd is met de zogeheten Draken. En Moréa, ontdekt ze al snel, is genetisch geprogrammeerd om een onsterfelijke Draak te worden. Ze wordt daarbij geholpen en begeleid door Terkio, een van de machtigste en sterkste Draken ooit, een levende legende die als ridder al diende onder koning Lodewijk IX... Zo, meeslepend en spannend tegelijk, begint de legende van Moréa.

Overige productgegevens

Held/serie: Moréa
Reeks/Deel: Moréa 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789024570690
Scenarist(en): Arleston, Scotch
Tekenaar(s): Labrosse, Thierry
Genre(s): Science Fiction, Volwassen
Uitgever: Uitgeverij L

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00