Motorcity - Motorcity

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Lisa Forsberg werkt pas bij de politie in de Zweedse stad Linköping. Haar eerste zaak roept al meteen jeugdherinneringen op, want haar vroegere klasgenoot Anton is verdwenen. Volgens Antons vriendin zet hij gewoon een stapje in de wereld, maar zijn ouders vrezen het ergste. Lisa gaat op zoek naar sporen van Anton en komt al snel in de wereld van de ‘raggare’- liefhebbers terecht, die houden van rock-‘n-roll en grote Amerikaanse sleeën. Elk jaar trekken de ‘raggare’ naar het muziekfestival Motorcity. Ook daar is Anton niet te vinden. En dat is heel onrustwekkend. Speciaal voor Berthet schreef Sylvain Runberg een scenario waarin hij zijn eigen passie voor rock-‘n-roll en muziekfestivals kon verwerken. Helemaal in de sfeer van Scandinavische topseries als The Killing en The Bridge!

Overige productgegevens

Held
Motorcity

Reeks/Deel
Motorcity

ISBN
9789085584698

Scenarist(en)
Runberg, Sylvain

Tekenaar(s)
Berthet, Philippe

Genre(s)
Detective

Uitgever
Dargaud

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00