Ivan Petrus Adriaenssens - collectie - Odon - Oorlogsdagboek van een ijzerfrontsoldaat

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

HET DAGBOEK VAN ODON VAN PEVENAEGE, een soldaat uit de Eerste Wereldoorlog. Wat maakt zijn verhaal zo speciaal? Door zijn tijdloosheid vult het de leemte van de honderdduizenden soldaten die hun verhaal destijds niet konden navertellen.

Zijn verhaal vat de hele oorlog samen. Belangrijke historische momenten in de oorlogsjaren wisselen persoonlijke verhalen af die het leven van de IJzerfrontsoldaat kenmerken: mitrailleurs die soldaten met honderden afmaaien. Een kameraad die vlak naast je wordt geraakt, en in je armen sterft...

Dit boek brengt de oorlog van een IJzersoldaat weer helemaal tot leven. Het originele dagboek en de hedendaagse Nederlandse vertaling wordt mooi geïllustreerd met bijzondere tekeningen en honderden foto's uit het archief van het In Flanders Fields museum.

Met de uitgave van zijn boek is Odon nu helemaal terug, na 95 jaar.

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Petrus (Adriaenssens), Ivan

Tekenaar(s)
Petrus (Adriaenssens), Ivan

Genre(s)
Geschiedenis

Productgroep
Stripboeken

Subgroep
Graphic Novels

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00