Oorlog van de Lulu's - Integraal 1 - Oorlog van de Lulu's - Integrale 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Oorlog van de Lulu's - Integrale 1
Nieuw
Oorlog van de Lulu's - Integraal 1
Softcover
€ 30,80

Inhoud

Lucas, Lucien, Luigi en Ludwig vormen een hechte kliek in het weeshuis van de abdij van Valencourt in het noorden van Frankrijk. Iedereen noemt het viertal de Lulu's. Zodra ze hun kans schoon zien, klimmen ze over de abdijmuur en gaan ze het bos in, op zoek naar avontuur en kwajongensstreken.

In de zomer van 1914 maakt niemand zich echt zorgen. Ook de Lulu's staan er niet bij stil dat de oorlog lelijk zal huishouden in hun relatief kommerloze wereldje. Maar al snel weerklinken de eerste geweerschoten. Iedereen moet op de vlucht. Terwijl het weeshuis manu militari wordt geëvacueerd, ontbreken de Lulu’s op het appel. Zonder het te willen, bevinden de gezworen kameraden zich plots helemaal alleen achter de Duitse linies.

Het avontuurlijke overlevingsverhaal tijdens WO I van vier kinderen, in de trant van Alleen. Van de scenarist van Abeltje, Perico, Aquablue en vele andere. Integrale op nieuw formaat aan knalprijs, aansluitend bij de spin-off en de nieuwe cyclus.

Overige productgegevens

Held
Oorlog van de Lulu's

Reeks/Deel
Oorlog van de Lulu's - Integraal 1

ISBN
9789030373599

Scenarist(en)
Hautière, Régis

Tekenaar(s)
Hardoc

Genre(s)
Avontuur, Oorlog, Thriller

Uitgever
Casterman

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00