Over de grenzen van de tijd - Over de grenzen van de tijd - Integraal

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

In deze uitgave zijn beide delen van 'Over de grenzen van de tijd' bijeengebracht. Een goede aanleiding om opnieuw kennis te maken met de wel heel bijzondere levensloop van Wiliam, Paolo, Nina en Lisa.
Een diep menselijk verhaal over vier kinderen die volwassen worden en een gruwelijk geheim delen.
'Over de grenzen van de tijd' is al meteen na verschijning bekroond met vele prijzen, waaronder de RTL-prijs voor de beste strip van het jaar en de StripPersPrijs, de persprijs van de Vlaamse en Nederlandse stripcritici.
Afgezien van de twee delen, bestaat deze uitgave uit diverse niet eerder gepubliceerde tekeningen die een nieuw licht werpen op dit werk.

Inhoud

Een sympathiek gezin uit Londen vestigt zich in 1906 in Barellito, een dorpje aan de Italiaanse kust. De vader droomt ervan om de plaatselijke visserij te moderniseren door er een stoomboot te introduceren. Zijn zoon William ontdekt een zonovergoten paradijs en geniet van de vrijheid, samen met zijn nieuwe vrienden Paolo, Nino en Lisa. Lisa is een knap meisje dat beschikt over eigenaardige krachten. Maar langzaamaan verandert de vijandigheid van de dorpsbewoners in haat en breekt er geweld uit in het paradijs.

Deze twee albums, die in 2004 de RTL-prijs voor de beste strip hebben gekregen, waren destijds een van de grootste verrassingen van het jaar. Ze zijn hier in één band samengevoegd met een beperkte oplage. Een absolute must.

Overige productgegevens

Held/serie: Over de grenzen van de tijd...
Reeks/Deel: Over de grenzen van de tijd
ISBN: 9789067938112
Scenarist(en): Abolin, Georges , Pont, Olivier
Tekenaar(s): Pont, Olivier
Genre(s): Avontuur, Roman
Uitgever: Dargaud

Ook beschikbaar

Over de grenzen van de tijd - Integraal
Nieuw
Over de grenzen van de tijd
Hardcover
€ 42,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00