Paling en ko 5 - Het geval van de stokvis

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In de stad heeft iedereen verschrikkelijke dorst. Dat komt doordat er in de stad verschrikkelijk veel stokvis wordt gegeten. Iedere dag komen er tonnen stokvis de winkels binnen en de tonnen worden verkocht voor een vreselijk goedkope prijs. Achter deze zaak zitten Lucrecio Borgio en zijn mannen. Lucrecio is de koning van de onderwereld. Zijn plan is om iedereen dorstig te maken, om zo vervolgens de waterleiding op te blazen, waardoor iedereen zonder water zit en water moet kopen voor een zeer hoge prijs. Paling & Ko moeten hier een stokje voor steken.

Overige productgegevens

Held
Paling en Ko

Reeks/Deel
Paling en ko 5

Scenarist(en)
Ibanez, Fransisco

Tekenaar(s)
Ibanez, Fransisco

Uitgever
De Vrijbuiter

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00