Pandamonia 1-2 - Pakket 1&2

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Bevat de delen: Beestenboel en Dageraad van een nieuwe wereld

Inhoud

Het is 2315. De Multinational Erosgen heeft ervoor gezorgd dat de mensheid niet is uitgestorven door dierlijke genen op te nemen in menselijk DNA. Maar als daarmee ook de seksuele driften worden verhoogd, krijgen dierlijke trekjes onvermijdelijk de overhand op de menselijkheid. Deze oplossing is feitelijk een poging van de president van Erosgen om wereldheerschappij te verkrijgen door de mensheid tot slaaf te maken. Om dit te bereiken moet hij Vanessa zien te elimineren, een panda vrouw met de perfecte genenbalans. Het leven van deze aantrekkelijke vrouw wordt zo het doel van een genadeloze klopjacht.

Overige productgegevens

Held/serie: Pandamonia
Reeks/Deel: Pandamonia 1-2
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Ecuba, Ennio , Lauria, Vincenzo
Tekenaar(s): Cucca, Vincenzo
Genre(s): Avontuur, Dieren
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00