Collectie Savanne 2 / Patje van het Groenewoud - Blitz 2 - Grisnoir

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Na zijn avonturen in Afrika geniet Patje van het Groenewoud van rust en vrede tijdens zijn verblijf in een familiepension op Guernsey. Hier lijkt niets zijn partijtjes kaart en zijn kopje tee nog te kunnen verstoren. Maar op zeker dag verdwijnt Daniël, een jonge buur van Patje. Naar aanleiding hiervan trekt Patje uiteraard op onderzoek, samen met Molly, een charmante en verleidelijke Ierse. Hierbij ontmoet hij heel zonderlinge personages: een schrijver van politieromans, een priester die klandestiene organisaties opzet, een geheimzinnig echtpaar ornitologen...
Naarmate zijn onderzoek vordert begrijpt Patje dat hij ook zijn eigen jeugd herleeft. Presies deze herinneringen helpen hem erbij de sleutel van het raadsel te ontdekken.

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Dieter
Plessix, Michel

Tekenaar(s)
Plessix, Michel

Uitgever
Blitz

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00