Peter Pontiac - Diversen - Rhythm

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In september 2011 ontvangt Peter Pontiac de prestigieuze Marten Toonderprijs voor zijn hele oeuvre. Rhythm is een uitgelezen kans om je Pontiac-verzameling compleet te maken, of om kennis te maken met een van de grootste striptekenaars van Nederland. Dit alles in een hardcover uitgave van 368 pagina's. Nooit eerder werd er een compleet overzicht van zijn strip-oeuvre gepubliceerd. In Rhythm zijn alle strips chronologisch geordend en geven zo de ontwikkeling van de meester weer. De echte undergroundstrips uit de jaren zeventig staan in dit boek, maar ook de latere reclamestripjes en de lange verhalen Lost in the Lowlands en Requiem Fortissimo.

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Pontiac, Peter

Tekenaar(s)
Pontiac, Peter

Uitgever
Oog & Blik

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00