Pinkerton - national detective 4 - Dossier Alan Pinkerton - 1884

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

1884. Allan Pinkerton is zwaar ziek. Hij beseft dat zijn einde nabij is en dus wordt het tijd om zijn memoires te schrijven. Hij heeft het over zijn jeugd in Glasgow en de reis van zijn familie... eerst naar Canada en later naar Dundee in Illinois, waar hij zijn Pinkerton National Detective Agency opstart. Daar bedenkt hij ook de Pinterton-methode: met taaie medewerkers en een netwerk informanten zoekt hij naar sporen, inlichtingen en getuigenissen. Bijna systematisch wordt er geweld gebruikt. Maar de Pinkerton-methode blijkt haar vruchten af te werpen bij het oplossen van enkele legendarische dossiers in het Wilde Westen. Hij is de man die onder andere de Daltons, Jesse James, de Molly Maguires en The Wild Bunch wist uit te schakelen...

Een met bloed geschreven verhaal uit de Amerikaanse geschiedenis. In dit laatste deel van Pinkerton verneemt de lezer alles over de drang tot vergelding en het onrechtvaardigheidsgevoel die zo typisch waren voor detective Allan Pinkerton. Maak kennis met de man achter de legende.

Overige productgegevens

Held
Pinkerton

Reeks/Deel
Pinkerton - national detective 4

ISBN
9789462940154

Scenarist(en)
Damour

Tekenaar(s)
Guérin, Rémi

Genre(s)
Western

Uitgever
Glénat

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00