Pissebloem - Pissebloem

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De Vlaamse dertiger Sander VDV is een man van vele talenten. Als comedian won hij de Humorklas van Radio 2 en als tekstschrijver is hij onmisbaar bij onder andere De Slimste mens ter Wereld. Als striptekenaar won hij de publieksprijs van de Focus Strip Award en levert hij nu zijn Magnum Opus af. Pissebloem is een Amerikaans aanvoelende undergroundstrip over Vlaanderen en hoe er op te groeien in de jaren 2000. Hoofdfiguur en antiheld Sander VDV doolt door het leven en verhaalt op onthutsend eerlijke wijze over het ontdekken van de eigenliefde en de liefde voor de Ander.

Overige productgegevens

Held/serie: Pissebloem
Reeks/Deel: Pissebloem
ISBN: 9789089318602
Scenarist(en): Sander VDV (Sander Vanderveeren)
Tekenaar(s): Sander VDV (Sander Vanderveeren)
Genre(s): Humor, Underground
Uitgever: Borgerhoff en Lamberigts

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00