De heldendaden van Poison Ivy 1 - Bloem van de Bayou

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Bloem van de Bayou
Nieuw
De heldendaden van Poison Ivy 1
Softcover, Eerste druk (2007)
€ 9,95

Inhoud

Het eind van de jaren 30 van de vorige eeuw. In het moerasgehucht Soporificahontas is de jonge Swampy er zich op geen enkele manier van bewust dat er elk moment een wereldoorlog kan uitbreken. Haar zorgeloze leven bestaat uit het vissen op meervallen en deelnemen aan kikkerraces.

Ze loopt rond in bloot bovenlijf, alleen gekleed in een kort broekje. Geen man die daardoor wordt geprikkeld. Maar dat gaat snel veranderen. Japanse spionnen vergiftigen haar met de bessen van de poison ivy (giftige klimop) die een heel speciaal effect op haar hebben. Ze wordt zeer snel een aantrekkelijke jonge vrouw die blijkt te beschikken over een superkracht: met een eenvoudige zoen laat ze mannen voor haar vallen als een baksteen. Definitief. De Amerikaanse geheime dienst is dan ook al gauw zeer geïnteresseerd in deze menselijke bom.

De auteurs, Yann en Berthet, trekken alle registers open. En zo transformeren ze de jonge Swampy van de ene dag op de andere in een echte femme fatale.

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Yann (Yannick le Pennetier)

Tekenaar(s)
Berthet, Philippe

Uitgever
Dargaud

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

2. Vliegende tijgerinnen
3. Mazzel in Bir Hakeim

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00