De heldendaden van Poison Ivy 2 - Vliegende tijgerinnen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Vliegende tijgerinnen
Nieuw
De heldendaden van Poison Ivy 2
Softcover, Eerste druk (2007)
€ 9,95

Inhoud

Vermomd als non zijn Poison Ivy en haar medezusters van de Amerikaanse geheime dienst gestrand in de jungle, nadat hun vliegtuig werd neergeschoten door een Japanse jager. Onder aanvoering van hun piloot slagen ze erin om per olifant het Flying Tigers-squadron te bereiken dat in China is gelegerd. Maar overal wordt zwaar gevochten en het blijkt zo goed als onmogelijk te zijn om in de stad Loiwing te komen, waar ze een opdracht moeten uitvoeren. Tijdens haar verblijf op de luchtmachtbasis, meent Poison Ivy de Japanse spionne te herkennen die haar in Louisiana heeft gedrogeerd. Aangezien de vrouw nu werkt als telegrafiste, verdenkt Ivy haar ervan berichten te onderscheppen. Omdat hun opdracht koste wat het kost moet slagen, halen de 'nonnen' hun piloot over om ze naar hun bestemming te vliegen.

Dankzij één van haar dodelijke kussen weet Poison Ivy een vliegtuig te bemachtigen en gaat samen met haar medezusters aan boord. Maar ze hadden niet gerekend op een cockpit vol giftige muggen die door de Japanners waren gevangen in de bayou. Ondanks alles, landen ze toch in Loiwing, waar de strijders eerder zitten te wachten op versterking dan op kloosterzusters, want de Japanse luchtmacht staat op het punt brandbommen boven de stad af te werpen. Als ze de microfilm die ze bij zich heeft aan de geadresseerde wil overhandigen, moet ze die aanval zien te voorkomen. Zal Loiwing voor de vlammen gespaard blijven?

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Yann (Yannick le Pennetier)

Tekenaar(s)
Berthet, Philippe

Uitgever
Dargaud

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. Bloem van de Bayou
3. Mazzel in Bir Hakeim

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00