Collectie Blauw 5 / Professor Bell 1 - De Mexicaan met de twee hoofden

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Joseph Bell was chirurg, pediater en legerarts. Zijn leerling Arthur Conan Doyle nam hem tot voorbeeld toen hij Sherlock Holmes bedacht. Om onbekende redenen verzweeg de schrijver echter de zwartste karaktertrekken van zijn mentor.
De Franse stripmaker Joann Sfar (Donjon, De kat van de rabbijn) besloot enkele oude dossiers onder het stof vandaan te halen en openbaar te maken.
Om te beginnen 'De zaak van de Mexicaan met de twee hoofden', waarin Professor Bell te maken krijgt met een vrouwenmoordenaar tegen wil en dank, een spook met complexen en een tongzoenende zombie.

Overige productgegevens

Held
Professor Bell

Reeks/Deel
Collectie Blauw 5

Subreeksen/Deel
Professor Bell 1

ISBN
9789051653298

Scenarist(en)
Sfar, Joann

Tekenaar(s)
Sfar, Joann

Genre(s)
Roman

Uitgever
Toog

Productgroep
Stripboeken

Meer reeksen in deze collectie

Lincoln (Toog)

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00