Quetzalcoatl Pakket 1-5 - Quetzalcoatl 1 t/m 5 (Sc)

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Sinds Cortes het Aztekenrijk binnen viel, is de Indiaanse bevolking voor de helft gedecimeerd en de slachting onder de inheemsen gaat maar door. Nu onder het mom van de bekering tot het christendom. In het zog van de Spaanse Conquistadores trekken honderden priesters en paters met de bijbel in de hand door het rijk, op zoek naar makkelijke slachtoffers. Zo moet Maiana of 'Twee Maisbloemen' de biecht ondergaan van Inquisiteur Enrico Segura. De vrouw vertelt de biechtvader het verhaal van de Gevederde Slang: 'Quetzalcoatl, de god die de komst van de blanke overheerser heeft voorspeld.

Overige productgegevens

Held/serie: Quetzalcoatl
Reeks/Deel: Quetzalcoatl Pakket 1-5
Uitgavereeks: Quetzalcoatl - Softcover Talent
Verschijningsdatum: 1998
Scenarist(en): Mitton, Jean-Yves
Tekenaar(s): Mitton, Jean-Yves
Uitgever: Farao / Talent

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00