Buitengewesten Collectie / Red Caps 1-2 - Red Caps Omnibus

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Davey Waterlez is van kleins af aan opgegroeid met verhalen over kabouters en gnomen. Als hij door een liefdesgeschiedenis en de grillen van een landheer de Engelse troepen achter zich aan krijgt en hij gedwongen wordt te vluchten naar de Highlanders die zich in de schotse hooglanden tegen de engelse overheersing verzetten is het voor hem dan ook heel normaal om de hulp van het feeenvolk in te roepen.

Arboris brengt de twee delen van Red Caps nu uit als een bundel. Samen vormen zij een afgerond, spannend verhaal vol feeen, magie en historie.

Overige productgegevens

Held/serie: Red Caps
Reeks/Deel: Buitengewesten Collectie
Subreeksen/Deel: Red Caps 1-2
Uitgavereeks: Red Caps - Omnibus
ISBN: 9789034300867
Scenarist(en): Dubois, Pierre
Tekenaar(s): Duval, Stephane
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Arboris

In deze reeks

1. De zwarte meute

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00