Rochesters, De 3 - De lijst van Victoria

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Een meisje met talent. Sinds de dood van haar moeder is Victoria niet meer als andere kinderen. Ze beschikt namelijk over een gave. Iedere dag pluist ze de kranten uit, van het eerste tot het laatste artikel. Dan onderstreept ze iets. Het begint met de naam van een windhond, die de dag erop als eerste de finish haalt in een hondenrace. Later stipt ze de naam aan van Sylvia Lims, een vrouw die achteraf door de postbode dood in haar huis wordt gevonden. Victoria's vader, een trendy zakenman, gelooft niet in toeval en laat de zaak onderzoeken. Hij doet een beroep op Jack Lord, een journalist op zijn retour. De man was in betere dagen getrouwd met Lady Rochester. Aanvankelijk gaat Jacks belangstelling uit naar Victoria's talent om de uitslag van allerlei wedstrijden te voorspellen. Hij gokt graag en heeft schulden. Maar wanneer Victoria de vertrektijd van een trein aanduidt, heeft Jack niet door dat er iets mee aan de hand is. Die trein ontspoort de volgende dag. Hoe zit dat nu precies met Victoria's gave? Waarom ziet ze sommige dingen wél en andere niet? Bestaat er misschien een verband tussen de gebeurtenissen? Jack Lord heeft zijn handen vol met het onderzoek. En alsof dat nog niet genoeg is, probeert hij ook de liefde terug te winnen van 'zijn' Elza Rochester...

Overige productgegevens

Held/serie: Rochesters, De
Reeks/Deel: Rochesters, De 3
ISBN: 9789031425884
Scenarist(en): Dufaux, Jean
Tekenaar(s): Wurm, Philippe
Genre(s): Avontuur, Thriller
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00