Sarah - Dupuis 2 - De kinderen van Salamanca 2

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Sarah is een jonge vrouw met een trauma. Als kind kreeg ze te maken met een serial killer en ze sleept die nare ervaring nog steeds met zich mee. In een poging om dat verleden definitief te vergeten en haar leven weer op de rails te zetten, verhuist Sarah met haar man David naar Salamanca.
Daar lijkt het leven in eerste instantie dan weer iets té rustig. Er is geen school en er leven geen kinderen. Het lijkt bijna of er een vloek op het stadje rust. De enige foto van een kind vindt Sarah in het huis van haar buren, de familie Westmore. Ze is in hun huis terechtgekomen via een tunnel in haar kelder. En de foto brengt de vrouw naar het St.-Julian Hospital, waar het gruwelijk verleden van Salamanca rust...

Overige productgegevens

Held/serie: Sarah
Reeks/Deel: Sarah - Dupuis 2
ISBN: 9789031429813
Scenarist(en): Bec, Christophe
Tekenaar(s): Raffaele, Stefano
Genre(s): Thriller
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00