Say hello to Black Jack 9 - Kronieken van de psychiatrie 1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Het rouleersysteem brengt Saito op de afdeling Psychiatrie. Hij krijgt een patiënt genaamd Kadowaki onder zijn hoede, die in werkelijkheid een door de wol geverfde onderzoeksjournalist is. De man heeft zich als vrijwilliger opgegeven voor een "experimentele opname". Dokter Iseya, Saito's mentor, heeft hier zelf toestemming voor gegeven. Hij heeft daarvoor zo zijn eigenredenen...

Eindelijk wordt de sluier die over de wereld van de psychiatrie hangt, opgelicht. Voor het eerst wordt de verontrustende wereld van gedragsstoornissen in Japan geschetst.

Overige productgegevens

Held/serie: Say hello to Black Jack
Reeks/Deel: Say hello to Black Jack 9
Verschijningsdatum: Week 21, mei 2006
ISBN: 9789069695020
Scenarist(en): Sato, Syuho
Tekenaar(s): Sato, Syuho
Genre(s): Manga
Uitgever: Glénat

In deze reeks

8. Kronieken van de oncologie 4

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00