Schaduwglas, het 1 - Het schaduwglas

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het schaduwglas
Nieuw
Schaduwglas, het 1
Softcover
€ 8,95

Inhoud

Londen. Het midden van de 1560's. Voor het jonge meisje, Rosalind, is het een plek waar ze zich als een jongen kan kleden, zodat ze een zwaard kan dragen en van de grotere vrijheden  kan genieten die jonge mannen van dat tijdperk kennen. 

Een jonge leerlinge van de grootste occultist van Engeland komt erachter dat haar vader zal sterven aan een tumor. Dan blijkt dat haar bloedlijn een beetje ingewikkelder is en dat haar biologische vader een man is die Thomas Hughes heet. Hij is geheel uit haar leven verdwenen. Haar echte vader blijkt een verbond met de duivel te hebben. Rose negeert de waarschuwingen van haar aangenomen vader over de verschrikkelijke geheimen uit haar verleden en gaat op zoek naar antwoorden bij de leraar uit haar jeugd, Dr. John Dee, de occultisme-adviseur van de koningin.

Dit verhaal van magische intriges is gebaseerd op het verhaal van de magiër Dr. John Dee en zijn spirituele medium, de veroordeelde vervalser Edward Kelley.

Overige productgegevens

Held
Schaduwglas, het

Reeks/Deel
Schaduwglas, het 1

ISBN
9789460788567

Scenarist(en)
Fell, Aly

Tekenaar(s)
Fell, Aly

Genre(s)
Fantasy

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

Collector's Pack
2. Het schaduwglas
3. Het schaduwglas

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00