Sharaz-De - Sharaz-De

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Sharaz-De
Nieuw
Sharaz-De
Hardcover
€ 34,95 € 19,95

Uitgave omschrijving

Midprice editie; zonder stofomslag.

Inhoud

Sharaz-De is het meesterwerk van de Italiaanse tekenaar Sergio Toppi (1932). Voor deze nieuwe verhalen van 1001 Nacht koos de auteur niet voor geillustreerde verhalen of een bewerking in strips. Hij koos voor een unieke vorm: zijn paginagrote, decoratieve tekeningen bevatten elementen van tekst en beeld, die in hun vloeiende opeenvolging de verhalen vertellen. Sharaz-De is een unieke grafische roman.

De eerste verhalen van 1001 Nacht zijn al meer dan tweeduizend jaar oud en stammen oorspronkelijk uit India. In de loop der eeuwen ontstonden er steeds meer verhalen en deze bundeling is opnieuw een verrijking. De maker ervan is de nu 78-jarige Italiaanse tekenaar Sergio Toppi, die zijn eerste Sharaz-De verhalen al in 1979 schreef. Toppi's aanpak is uniek: alle tekeningen zijn paginagroot en rijgen zich, door tekst en beeld, aaneen tot prachtige verhalen. De gravure- achtige stijl en het illustratieve karakter van de tekeningen, dat zich inspireert op het werk van Gustav Klimt en Egon Schiele, versterken op unieke wijze de sfeer van deze klassieke verhalen. Sharaz-De is een tijdloos meesterwerk ...

Overige productgegevens

Held/serie: Sharaz-De
Reeks/Deel: Sharaz-De
Scenarist(en): Toppi, Sergio
Tekenaar(s): Toppi, Sergio
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Sherpa

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00