Silas Corey 1 - Het Aquila netwerk 1/2

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Silas Corey 1 is de start van een eerste tweeluik door Pierre Alary (Belladonna, SinBad) en Fabien Nury (Er Was Eens, XIII Mystery 5).

Detective. Spion. Moordenaar. Held of schurk - dat hangt af van de opdrachtgever...
April 1917. De oorlog woedt in heel Frankrijk. In Parijs probeert de oppositie onder aanvoering van Georges Clemenceau de regering Caillaux te laten vallen...
Silas Corey, voormalig reporter, agent van het Deuxième Bureau, detective en avonturier met veel vrije tijd, wordt door Clemenceau aangeworven om een verdwenen journalist op te sporen, die bewijzen zou hebben verzameld waaruit het verraad van de premier blijkt.
Corey heeft geen trek in de opdracht en verkoopt zijn diensten meteen aan het Deuxième Bureau en aan madame Zarkoff, de waperhandelaar die in de zaak verwikkeld is. Verzekerd van een drievoudige gage gaat Corey op zoek naar de journalist. Weldra kruist hij het pad van de geduchte spion Aquila die de operaties van de Kaiser in Frankrijk leidt... De afloop van de oorlog zou heel goed kunnen afhangen van het resultaat van zijn onderzoek. Maar is er eigenlijk wel iemand die weet voor wie Silas Corey echt werkt?
Fabien Nury en Pierre Alary, respectievelijk scenarist van Er was eens en tekenaar van Belladonna, scheppen met dit eerste tweeluik een personage met klasse, arrogantie en zwier, een oplichter die heerlijk is om te haten...Het stripevenement van 2013!

Overige productgegevens

Held/serie: Silas Corey
Reeks/Deel: Silas Corey 1
ISBN: 9789069698205
Scenarist(en): Nury, Fabien
Tekenaar(s): Alary, Pierre
Genre(s): Detective
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00