Sir Nigel - Sir Nigel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Sir Nigel
Nieuw
Sir Nigel
Hardcover
€ 29,95

Inhoud

Klein van postuur. Ridder van formaat.

Het jaar 1349. De jonge Nigel Loring is weliswaar van adel, maar zijn familie is aan lager wal geraakt. Hij wil zijn aanzien verbeteren door aan de zijde van de Engelse koning deel te nemen aan de Honderdjarige Oorlog. Ondanks zijn kleine postuur werkt hij zich op van een eenvoudige schildknaap naar een roemruchte ridder, gedreven door ongeëvenaarde moed, strijdlust en een sterk eergevoel. Toernooien, hoofse feesten en duivelse valstrikken zijn dagelijkse kost voor hem. Glorie is de beloning die aan zijn horizon wenkt.

Sir Arthur Conan Doyle is vooral bekend als schrijver van Sherlock Holmes. De roman Sir Nigel is veel minder bekend, maar misschien wel spannender. Het is een pikant avontuur met in de hoofdrol een aimabele, subtiele held, die ver weg staat van de stereotype ridder zonder vrees. Een pakkend verhaal door een wereldberoemd schrijver, waar nu mooi kennis mee kan worden gemaakt doordat het is uitgewerkt naar een fraai stripalbum.

Overige productgegevens

Held/serie: Sir Nigel
Reeks/Deel: Sir Nigel
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463734264
Scenarist(en): Doyle, Arthur Conan , Seiter, Roger
Tekenaar(s): Gine, Christian
Genre(s): Middeleeuwen
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00