Smallpress - De geschiedenis van Tom Jones

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De geschiedenis van Tom Jones" vertelt het verhaal van een vondeling met een mysterieuze afkomst die op een nacht gevonden wordt in het bed van de rijke Mr. Allworthy. De vondeling groeit op tot een enthousiaste, vrolijke jongeman die terechtkomt in intriges, complotten en amoureuze verwikkelingen.

In 1749 publiceerde de Engelse roman- en toneelschrijver Henry Fielding "De geschiedenis van Tom Jones". Deze humoristische schelmenroman wordt beschouwd als een van de eerste Engelstalige romans. Fielding was in ieder geval de eerste die onbeschaamd fictie schreef. De publicatie van "Tom Jones" leverde zowel consternatie als applaus op. Fielding's vrolijke en pikante humor, zijn inzichten in de seksuele moraal en sociale hypocrisie en zijn preoccupatie met geluk en goedheid vormden samen een onvergetelijke brok entertainment.

Tom Bonden maakte van "Tom Jones" een geheel eigen stripversie.

Overige productgegevens

Held/serie: Smallpress
Reeks/Deel: Smallpress
ISBN: 9789075099164
Scenarist(en): Bouden, Tom
Tekenaar(s): Bouden, Tom
Genre(s): Gay, Volwassen
Uitgever: Nouga

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00