Sombrero Zwarte reeks 159 - Proefwerkweek

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Proefwerkweek
Nieuw
Sombrero Zwarte reeks 159
Softcover
€ 8,50

Inhoud

De schoolresultaten van Sylvia zijn erg slecht, zodat het er naar uit ziet dat ze naar een internaat moet. Om dat te voorkomen bedenkt Sylvia dat een nieuwe strategie nodig is.
Het is niet voldoende om haar eigen zwakke punten te verbeteren, ze zal zich juist beter op de zwakke punten van haar docenten kunnen richten. Een docent is per slot van rekening ook maar een man (of vrouw). In feite zijn het allemaal gluurders, daarom geven ze immers les op een meisjesschool.De mooie blonde Sylvia besluit dan ook om niet alleen haar verstand, maar haar hele lichaam in de examenstrijd te gooien.

Tijdens de proefwerkweek verleidt ze één voor één al haar docenten, waarbij ze heel geniepig gebruik maakt van hun zwakke punten op seksgebied. Wat die zwakke punten ook zijn, Sylvia weet er raad op en heeft er geen moeite mee om op al hun geheime gefrustreerde seksuele wensen in te gaan. Sommige docenten willen gewoon gluren, anderen willen haar op haar billen slaan. Meestal moet er iets keihard gemaakt worden en dan leeg gezogen of in haar intieme gaatje gestopt worden.
Het resultaat is uiteindelijk verbluffend. Aan het einde van het studiekwartaal heeft ze wonderbaarlijk hoge rapportcijfers en is ze met alle docenten dikke maatjes..Overige productgegevens

Held
Sombrero

Reeks/Deel
Sombrero Zwarte reeks 159

ISBN
9789087160371

Scenarist(en)
Chris

Tekenaar(s)
Chris

Uitgever
Sombrero

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00