Star Wars - Filmspecial / Star Wars - Officiële Filmboek - 40 jaar Star Wars 'A New Hope'

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Incl. Luxe Art Print verzamelmap.

Inhoud

1977 De film: Star Wars ‘A New Hope’ wordt voor het eerst in de bioscopen vertoond. Duizenden fans wachten buiten in lange rijen om het grootste science-fantasy avontuur ooit te zien.

2017, 40 jaar later, Het uitgebreide Star Wars universum heeft nog niets aan populariteit ingeboet.

40 jaar Star Wars is een feestje waard.

1977 was de lancering van een fantastische ruimtefilm zoals we nooit eerder hadden gezien. Dit bracht ook de geboorte van een iconische wereld met zich mee die de verbeelding van miljoenen kijkers over de hele wereld boeide, ook vandaag de dag nog.

Dankzij de fantasie van geniale filmmaker George Lucas en het talent van ontelbare medewerkers is Star Wars het ultieme moderne sprookje geworden – en Jedi, de Force en lichtzwaarden zijn onderdeel geworden van ons alledaagse taalgebruik.

Maar hoe zag de eerste versie van het verhaal eruit? Wie is Annikin Starkiller? Hoe ontwierp Lucas de decors, de ruimteschepen en de rekwisieten? Hoe ging de casting in zijn werk? En waar is Tatooine eigenlijk? Dit officiële jubileumboek geeft antwoord op al deze vragen en laat je de film herontdekken waarmee het allemaal begon. Laat je meevoeren op een gedetailleerde reis achter de schermen vol set-anekdotes, grappige weetjes, productiefoto’s en originele concept-art die de geheimen onthullen van het meest fantastische ruimteverhaal dat ooit is verteld.

Overige productgegevens

Held/serie: Star Wars
Reeks/Deel: Star Wars - Filmspecial
Subreeksen/Deel: Star Wars - Officiƫle Filmboek
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460787591
Scenarist(en): Diverse scenaristen
Tekenaar(s): Diverse tekenaars
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00