Tardi - Diversen - De laatste aanval

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De laatste aanval
Nieuw
Tardi - Diversen
Hardcover
€ 29,95

Inhoud

Stripauteur Jacques Tardi duikt opnieuw, voor een laatste keer in de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog. Hij toont ons de gruwel en zinloosheid van de oorlog door de ogen van Mathurin Broutille, die als ziekendrager aan het front werkt. Broutille ontmoet zo talloze mensen tussen de frontlinies. De ene keer verloopt dat nog onaangenamer dan de andere ... Hij krijgt een aanvaring met de racistische kapitein van een Frans koloniaal regiment, loopt de meest agressieve soldaten uit het Britse Rijk tegen het lijf en komt oog in oog te staan met de allernieuwste wapens ... Schrijnende taferelen!

Het album bevat een CD van de Franse zangeres Dominique Grange, de echtgenote van Tardi, met 12 nummers over de gruwel van de oorlog. Tardi duikt voor de laatste keer (!) in de loopgraven van WOI. Aangrijpend one-shot met prachtig tekenwerk van Jacques Tardi, die dankzij de klassiekers Loopgravenoorlog en -De grote slachting tot de absolute top behoort. Een absolute must in de categorie historisch/oorlog!

Overige productgegevens

Held/serie: Tardi - Diversen
Reeks/Deel: Tardi - Diversen
ISBN: 9789030371830
Scenarist(en): Tardi, Jacques
Tekenaar(s): Tardi, Jacques
Genre(s): Documentaire, Oorlog
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00