Teken van de Maan, Het - Het Teken van de Maan

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het Teken van de Maan
Tweedehands, zeer goed
Teken van de Maan, Het
Hardcover
€ 29,95

Inhoud

Fantasierijke vertelling in de traditie van de beste Spaanse verhaalcultuur. 136 pagina’s zwart-witte tekenpracht met een rode toets. Co-scenario en tekeningen van José-Luis Munuera (Merlijn, Robbedoes & Kwabbernoot)

Spanje in de jaren 1920. In Aldea, een klein dorpje, lijkt de tijd stil te staan. Volksgeloof en een schrikbewind houden de inwoners onder de knoet. Maar daar trekken Artemis en haar broertje zich weinig van aan. Ze hebben lak aan bijgeloof en mythes en spelen onbekommerd in het volgens iedereen vervloekte woud. Artemis wordt onweerstaanbaar aangetrokken door de maan. En toch...
’s Nachts heeft ze angstdromen waarin haar broertje een fataal lot overkomt. Voortekenen die op een dag helaas realiteit worden als haar broertje verdrinkt in een waterput. Sindsdien sluit Artemis zich van alles en iedereen af. Tot ze op een dag weer de draad van het leven opneemt...

Het teken van de maan is een wondermooi verhaal over avontuur en dromen. Een becoming of age tegen de achtergrond van een tijdloos Spanje, doordrongen van mythes en legenden.

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Bonet, Enrique
Munuera, José-Luis

Tekenaar(s)
Munuera, José-Luis

Uitgever
Dargaud

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00