Tessa 7 - De visioenen van Av-Eugg

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De visioenen van Av-Eugg
Nieuw
Tessa 7
Softcover
€ 8,95

Inhoud

“Als dat de enige oplossing is, dan zal ik sterven, schiet maar!” Waarom zegt Tessa, de meest levenslustige en opgewekte aardling, dit? En, nog belangrijker, waarom zegt ze dat juist tegen Swidz, haar beschermer en mentor, degene die ze volledige vertrouwt sinds de dag dat ze elkaar kennen?

Is ze op haar achterhoofd gevallen, of is ze het slachtoffer van een vreemd en onbekend virus? De waarheid wordt onthuld in dit laatste deel van de saga, waarin de maskers eindelijk vallen! Grhamm, Nitaar, Djébrill, Ari, de Olympische goden, Nubuk, het Pluriconsulaat, ze keren allemaal terug. En terwijl vrienden van weleer felle tegenstanders worden, staat Tessa voor het eerst oog in oog met de meedogenloze Siderische moordenaar… Zal zij er in slagen om af te rekenen met degene die al duizenden jaren bezig is om de rangen van de Intergalactische Agenten uit te dunnen?

Overige productgegevens

Held
Tessa

Reeks/Deel
Tessa 7

ISBN
9789460786013

Scenarist(en)
Mitric

Tekenaar(s)
Louis, Stéphane

Genre(s)
Science Fiction

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, door jou geselecteerde, uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00