Texas Cowboys 1 - Texas cowboys

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Texas cowboys
Nieuw
Texas Cowboys 1
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Harvey Drinkwater is reporter voor een krant uit Boston. Hij wordt door zijn directeur naar Fort Worth in Texas gestuurd om een reportage te maken over Hell`s Half Acre, een van de gevaarlijkste uithoeken van het Wilde Westen. "Waar het tuig van de allerlaagste richel samenhokt op een ruimte zo groot als het achterste van een vlieg", aldus zijn directeur. Een buitenkans voor Harvey die het gehad heeft met de journalistiek. Hij wil zich in Fort Worth wreken op de ex van zijn moeder, fortuin maken én een vrouw vinden. Maar hij is lang niet de enige melkmuil die zijn geluk zoekt in de "stad van de koeien" en met een naam als Drinkwater maakt hij weinig indruk op de ruige omgeving...

Corrupte sheriffs, laaghartige bandieten en fatale sloeries: met Texas Cowboys brengen Mathieu Bonhomme (Esteban) en Lewis Trondheim (Kobijn, Donjon...) een hommage aan de western zoals de broers Coen (True Grit) dat deden in de filmwereld: ze schudden de clichés van het genre op een hoopje en als het stof gaat liggen, staat nog een heerlijke pulpwestern overeind.


Western
Hardcover, 152 pagina’s
170 x 240 mm
ISBN: 9789462100503

Overige productgegevens

Held
Texas Cowboys

Reeks/Deel
Texas Cowboys 1

Scenarist(en)
Trondheim, Lewis

Tekenaar(s)
Bonhomme, Matthieu

Uitgever
Blloan

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

2. Texas cowboys

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00