Urban 1 - De regels van het spel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De regels van het spel
Nieuw
Urban 1
Hardcover
€ 18,95

Uitgave omschrijving

Zacchary Buzz verlaat zijn dorp om naar Monplaisir te gaan, een enorme stad gewijd aan vrije tijd en plezier. Het is zijn droom om te gaan werken bij de beste politie in de wereld: Urban Interceptor.
Monplaisir is eigenlijk een hypergroot bedrijf onder leiding van de alomtegenwoordigde Springy Fool. Vanuit zijn fort kan hij live naar alle bewegingen van de bewoners van de hele stad kijken via zijn camera’s en schermen. Monplaisir is onder de controle van ALICE een geautomatiseerd systeem bestaande uit robots die eenvoudige dieven najagen. Dit systeem maakt het mogelijk dat de de politie tijd heeft om de grote misdaden op te lossen, want ondanks alle feesten worden de verminkte lichamen van een aantal meisjes gevonden. De hoofdonderzoeker is zelf vermoord door Antiochus Ebrahimi omdat hij teveel vragen stelde. Antiochus wordt vervolgens opgejaagd door de beste Urban Interceptor: Isham El Ghellab. Deze jacht wordt uitgezonden als live-show, waar kijkers kunnen wedden op de winnaar. Zach, die droomde van rechtvaardigheid, ontdekt dat geweld en cynisme de basis zijn van de magische wereld van Monplaisir.

Inhoud

In een niet zo verre toekomst, op 300.000 hectare, met bijna 18 miljoen bezoekers per dag is Plezierpiek het grootste pretpark van de melkweg, en de stad van alle ondeugden! Een wereld waar mensen twee weken per jaar kunnen genieten, terwijl ze de rest van het jaar uitgebuit worden. Maar dat trekt ook misdadigers aan van allerlei soorten.

Zacchary Buzz verlaat zijn dorp om hier te gaan werken bij de beste politie in de wereld: Urban Interceptor. Want ondanks alle feesten worden de verminkte lichamen van een

aantal meisjes gevonden. De jacht op de daders wordt uitgezonden als live-show, waar kijkers kunnen wedden op de winnaar. Zach, die droomde van rechtvaardigheid, ontdekt dat geweld en cynisme de basis zijn van de magische wereld van Plezierpiek.

Plezierpiek, de laatste plek in de melkweg waar je nog kunt lachen!!!

Overige productgegevens

Held
Urban

Reeks/Deel
Urban 1

ISBN
9789460781209

Scenarist(en)
Brunschwig, Luc

Tekenaar(s)
Ricci, Roberto

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

Ook beschikbaar

De regels van het spel
Nieuw
Urban 1
Softcover
€ 8,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00