Het verslag van Brodeck 1 - De anderer

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De anderer
Nieuw
Het verslag van Brodeck 1
Hardcover
€ 24,95

Inhoud

Het nieuwe meesterwerk van Manu Larcenet! Het verhaal speelt zich af in een afgelegen bergdorpje aan de Frans-Duitse grens, in de nadagen van de Tweede Wereldoorlog. Hoofdpersonage Brodeck krijgt de opdracht om uit te zoeken waarom "de Anderer", een zonderlinge figuur die nog maar sinds enkele weken in het dorp was komen wonen, op een dag door de bewoners is vermoord. Uiteraard verwachten ze dat Brodeck in zijn officieel verslag een aantal waarheden verdoezelt. Maar stiekem schrijft hij zijn eigen, persoonlijke relaas over de feiten.

Larcenet maakt zich het verhaal eigen en geeft de tekst zijn unieke toets. Hij blaast het verhaal nieuw leven in, op een schitterende, sombere en tragische manier. De pagina's zijn van een onwaarschijnlijke schoonheid, een ode aan de wilde natuur in tegenstelling tot de nietigheid van de mens. Een duik in de diepte in magistraal zwart-wit. Een magnum opus!

Een sublieme bewerking van de gelijknamige roman van Philippe Claudel. Manu Larcenet bewees met De Dagelijkse Worsteling en Blast al dat hij een grootmeester is.

Overige productgegevens

Held
Verslag van Brodeck, het

Reeks/Deel
Het verslag van Brodeck 1

ISBN
9789085584780

Scenarist(en)
Larcenet

Tekenaar(s)
Larcenet

Genre(s)
Roman

Uitgever
Dargaud

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

2. De stilte

Mijn zoeklijst

MY_SEARCH_LIST_INFO_NOT_LOGGED_IN

LOG_IN_OR_REGISTER

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00