Waar zijn de mooie dagen? 2/2 - Waar zijn de mooie dagen?

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Waar zijn de mooie dagen?
Nieuw
Waar zijn de mooie dagen? 2/2
Hardcover
€ 19,99

Uitgave omschrijving

Dit is het verhaal van Hugo, √Čtienne en Jean-Marc. Maar ook het verhaal van Fred, die niemand vergeet. Het is het verhaal van een testament. Het is het traject van een man. Dat moment waarop, op de bodem van een zwembad, hij tot een impuls moet komen om terug naar het oppervlak te komen. Het is het verhaal van een wedergeboorte. Van een vader met zijn dochter, van een onbekende aan de andere kant van de lijn... maar ook van een katapult, acht tickets voor een operavoorstelling, van een boek, een eenwieler en een stomme accordeon... Het is het verhaal van het leven. Het leven, krachtiger dan ooit.

Inhoud

Dit is het verhaal van Hugo, Étienne en Jean-Marc. Maar ook het verhaal van Fred, die niemand vergeet. Het is het verhaal van een testament. Het is het traject van een man. Dat moment waarop, op de bodem van een zwembad, hij tot een impuls moet komen om terug naar het oppervlak te komen. Het is het verhaal van een wedergeboorte. Van een vader met zijn dochter, van een onbekende aan de andere kant van de lijn... maar ook van een katapult, acht tickets voor een operavoorstelling, van een boek, een eenwieler en een stomme accordeon... Het is het verhaal van het leven. Het leven, krachtiger dan ooit.

Overige productgegevens

Held/serie: Waar zijn de mooie dagen?
Reeks/Deel: Waar zijn de mooie dagen? 2/2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085524250
Scenarist(en): Jim (Téhy, Thierry Terrasson)
Tekenaar(s): Tefenkgi, Alexandre
Genre(s): Volwassen
Uitgever: SAGA Uitgeverij

Ook beschikbaar

Waar zijn de mooie dagen?
Nieuw
Waar zijn de mooie dagen? 2/2
Softcover
€ 9,99

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00