War and Dreams 3 - Het Hol van de Duizendpoot

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

1944. Op zeven kilometer van de kust wordt er in Noord-Frankrijk een ondergrondse basis gebouwd, bestemd voor Hitlers nieuwe geheime wapen: de Duizendpoot, een kanon dat V3’s op Londen moet afschieten. Churchill geeft opdracht de basis te bombarderen, ten koste van de levens van de duizenden krijgsgevangenen en dwangarbeiders die er werken. Intussen spelen er zich op kleinere schalen persoonlijke drama’s af, waarvan de gevolgen tot lang na de oorlog voelbaar zullen zijn. Slotdeel van dit drieluik over de Tweede Wereldoorlog.

Overige productgegevens

Held/serie: War and Dreams
Reeks/Deel: War and Dreams 3
ISBN: 9789030363194
Scenarist(en): Charles, Maryse
Tekenaar(s): Charles, Jean-François
Genre(s): Oorlog, Roman
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00