Warship Jolly Roger 4 - Laatste wensen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Het ziet er goed uit voor President Vexton. 
Op de vooravond van de confederale verkiezingen biedt president Vexton het hoofd aan zijn voormalige adviseur, Rebecca Veri, die zich ook verkiesbaar heeft gesteld voor het presidentschap. Vastbesloten zijn ambstermijn te verlengen maakt hij zich op een groots feest te maken van zijn bruiloft met de prestigieuze Penelope, een holo-actrice wiens beroemdheid hij uitbuit om de nog twijfelende kiezers over te halen. Maar hij heeft geen idee dat Jon Tiberius Munro aan boord van Warhip Jolly Roger op wraak zint en dat hij er samen met zijn gevluchte vrienden op rekent Vexton te laten boeten voor de moord op zijn zoon... Wanneer wraak een wapen wordt!

Overige productgegevens

Held
Warship Jolly Roger

Reeks/Deel
Warship Jolly Roger 4

ISBN
9789460789915

Scenarist(en)
Runberg, Sylvain

Tekenaar(s)
Montlló

Genre(s)
Science Fiction

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

Aanbiedingspakket 1-4
1. Geen weg terug
2. Verbranding
3. Wraak

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00