Weerwolven Renaissance 1 - De Holtons

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Met de spectaculaire verkoopcijfers van zijn laatste thriller bevestigt Christopher Holton zijn status van nieuwste succesauteur bij de New Yorkse uitgeverij Guellwiller's. Hij bewaart altijd de grootste discretie over zijn afkomst. Kort na het overlijden van zijn moeder wordt Christopher het slachtoffer van een ernstig ongeval. Tot verbijstering van zijn artsen herstelt hij ongelooflijk snel van zijn zware verwondingen. Wat voor Christopher een grote opluchting had moeten zijn, verandert weldra in een nachtmerrie: hij wordt hardnekkig achtervolgd en opgejaagd door onbekenden…
Onbekenden die wel eens een link zouden kunnen vormen met zijn mysterieuze verleden… Een verleden dat neergeschreven staat in de registers van "De Duistere Kaste"..

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Gaudin, Jean-Charles

Tekenaar(s)
Nino, Pascal

Uitgever
Daedalus

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00