Hermann - Collectie - Wild Bill is vermoord

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Gesloten karakters blootgelegd
Het veelbewogen leven van Melvin Hubbard, van kind tot volwassen man, begint met een slachtpartij en eindigt met een moord. Wild Bill is vermoord is echter niet het verhaal over een wraakneming. Het is ook geen gewelddadig avontuur en nog minder de geschiedenis van James Butler "Wild Bill" Hickok (niet te verwarren met William "Buffalo Bill" Cody). We maken het eind van een tijdperk mee. De 20ste eeuw is slechts een paar Colt-schoten verwijderd. Een wereld is bezig te verdwijnen. Het Wilde Westen maakt zich op zijn mythen bij te zetten. Het jonge Amerika staat voor een uitdaging en Hermann schetst op de voor hem zo karakteristieke, onnavolgbare wijze wat de mens beweegt. De mens met al zijn laagheden en grootsheid, staand in de naakte werkelijkheid.

Overige productgegevens

Held/serie: Wild Bill is vermoord
Reeks/Deel: Hermann - Collectie
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031430260
Scenarist(en): Hermann (Huppen)
Tekenaar(s): Hermann (Huppen)
Genre(s): Western
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00