Etienne Willem - Etienne Willem - Artbook

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Etienne Willem - Artbook
Nieuw
Etienne Willem
Hardcover
€ 20,00

Inhoud

Etienne Willem is een gevierd striptekenaar. Zo tekende hij 'Het zwaard van Ardenois', met dierlijke  personages in een middeleeuwse setting. Momenteel gooit hij hoge ogen met de reeks: 'De vleugels van de aap', waarvan deze maand de eerste twee delen in softcover verschijnen. Hierin neemt hij de lezers mee naar een begin 20e-eeuws universum vol luchtacrobatiek, zeppelins, intriges en misdaad. Ook hierin spelen dieren met zeer menselijke trekjes de hoofdrol. 

Etienne is echt een verhalenverteller, dieren-illustrator, karikaturist, fan van Pinup en Steampunk. Zijn vrouwelijke hoofdrollen zijn daar een excellent voorbeeld van. Een multi-getalenteerde auteur die je weet te betoveren en verwonderen  als hij je een kijkje gunt in zijn eigen wereld.
Als je het dan toch over de auteur hebt, wat vind je dan in een kunstboek?
Een beetje van alles ... Onderzoek, tekeningen gemaakt voor de lol, projecten die liggen te verstoffen wegens gebrek aan tijd, geschrapte afbeeldingen en schitterend uitgewerkte illustraties. Voor Etienne is het een route vol keuzes met kruispunten, doodlopende straten en dubbelbaans rijstroken waar het werk lekker vlot.
Langzaam verschijnt zo ook de persoonlijkheid van de auteur...

Overige productgegevens

Held

Reeks/Deel
Etienne Willem

ISBN
9782888908371

Tekenaar(s)
Willem, Etienne

Genre(s)
Artbook

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00