Je stripverzameling verkopen?

Wil je je stripverzameling van de hand doen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kopen stripboeken in en zijn voortdurend op zoek naar mooie verzamelingen. Ook zijn wij geïnteresseerd in originele tekeningen, eerste drukken, gesigneerd materiaal, curiosa, etcetera. Is jouw verzameling in mooie staat, of heb je iets bijzonders te koop, dan ontvang je een zeer goede prijs. Wij betalen meer dan gemiddeld.

Je kunt mailen naar info@akim.nl , of bellen op 050-5499698 (alleen voor kleinere collecties, voor grotere collecties hebben wij een digitaal overzicht nodig).

Ook kun je met de  verzameling naar onze winkel komen. Wij bepalen dan direct de staat en de waarde. In sommige gevallen is het ook mogelijk dat wij langskomen.
(Van verzamelingen Amerikaanse comics (losse issue of speciale edities) of manga ontvangen wij sowieso graag een digitale lijst vooraf, hier moeten wij ons soms iets meer in verdiepen).

Als je ons mailt is het handig dat je zowel de serie, als de nummers van de serie vermeldt. Titels hebben we niet per se nodig. Als bijlage kunt u globale foto's meesturen, zodat wij een indruk kunnen krijgen van de staat.

In verband met het grotere aanbod deze dagen vragen wij je om je vraagprijs.

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00