Dwaalgids van Utrecht - De Dwaalgids van Utrecht

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Dwaalgids van Utrecht
Nieuw
Dwaalgids van Utrecht
Softcover
€ 15,00

Inhoud

Een stripboek over tijd, aan de hand van de geschiedenis van een zevental panden in de binnenstad van Utrecht. Het boek is gemaakt ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van het Utrechts Monumentenfonds, maar is beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de stad.

Het verhaal gaat over twee kinderen die tijdens een stadswandeling met hun grootouders verzeild raken in het verleden van de huizen die ze bezoeken. Het monumentengidsje van opa blijkt de kinderen op magische wijze naar het verleden te kunnen transporteren. Daar maken ze gebeurtenissen mee uit de geschiedenis van de panden en van de stad Utrecht, en spreken ze personen die een rol spelen bij die gebeurtenissen. In de loop van het verhaal ontdekken de kinderen dat ze met het gidsje door de tijd kunnen navigeren en zelfs de loop der gebeurtenissen –een beetje– kunnen beïnvloeden.

Het verhaal is getekend door deze tekenaars van De Inktpot: Brigida Almeida, Joshua Peeters, Niels Bongers, Pascal Oost, Wilbert van der Steen en Wilma van den Bosch.

Overige productgegevens

Held/serie:
Reeks/Deel: Dwaalgids van Utrecht
ISBN: 9789490426071
Scenarist(en): Diverse scenaristen
Tekenaar(s): Almeida, Brigida , Bongers, Niels , Bosch, Wilma van den , Oost, Pascal , Peeters, Joshua , Steen, Wilbert van der
Genre(s): Avontuur
Uitgever: De Inktpot

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00