Nick Sharma - Artbook - Kingdom under the Sun

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Kingdom under the Sun
Nieuw
Nick Sharma - Artbook
Hardcover
€ 25,00

Uitgave omschrijving

Tekstloos

Inhoud

Nityanshu (Nick) Sharma is een onafhankelijke verhalenverteller en illustrator die in Los Angeles, Californië woont. Nick groeide op in India en verhuisde naar de Verenigde Staten om zijn vaardigheden als kunstenaar te leren en te ontwikkelen. Van jongs af aan is Nick gefascineerd door dieren en de mensen om hem heen. Hij studeerde Animation Film Design aan het MIT Institute of Design, komische illustratie aan het College en volgde de Academie van Figuratieve Kunst in Los Angeles. Hij werkte ook als cartoonist, illustrator en karakterontwerper met vor onder andere Cartoon Network, 3DTotal, IDEO en Raj-comics.

Ominiky Ediciones Publishing has put together an artbook featuring over 120 illustrations and sketches by Nick! Printed in a beautiful hardcover format, Kingdom Under the Sun is a fantastic addition to your artbook collection.

Overige productgegevens

Held/serie:
Reeks/Deel: Nick Sharma - Artbook
ISBN: 9788494831447
Tekenaar(s): Sharma, Nityanshu (Nick)
Genre(s): Plaatboek
Uitgever: Ominiky

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00