Angsten en fobieën - Angsten en fobieën

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Angsten en fobieën
Nieuw
Angsten en fobieën
Softcover
€ 19,95

Inhoud

Het idee voor de serie tekeningen is ontstaan toen ik ontwerpschetsen maakte voor een logo en huisstijl in opdracht van een Amerikaanse tandartspraktijk genaamd ‘Mr Dente’. Na een reeks aanpassingen van mijn ideeën wat een steeds suffer ontwerp tot gevolg had, heb ik uit pure baldadigheid een cartoon getekend van Mr Dente: Een vals klein mannetje met bebloed schort, in zijn ene hand een accuboormachine en in de andere een combinatietang. Het onderschrift luidde: Mr Dente, affordable dentist care.
Toen drong het plots tot me door dat veel mensen de tandarts zo zien en panisch bang zijn als er iets aan hun gebit gedaan moet worden. En dat er veel meer van dit soort angsten bestaan. Angsten die verbeeld kunnen worden in fantastische tekeningen!
Bij elke letter van het alfabet heb ik een fobie gezocht die mijn fantasie prikkelde tot het maken van steeds gedetailleerder tekeningen.

Overige productgegevens

Held

Reeks/Deel
Angsten en fobieën

ISBN
9789490759988

Scenarist(en)
Arends, Peter

Tekenaar(s)
Arends, Peter

Uitgever
Xtra

Productgroep
Stripboeken

Subgroep
Graphic Novels

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00