Tremen - Tremen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Tremen
Nieuw
Tremen
Hardcover
€ 15,40

Inhoud

In dit indrukwekkende debuut schept de jonge Nederlandse Tekenaar Pim Bos een dystopische wereld vol grimmigheid en absurde humor. Geen tekst, enkel Beelden.

Een wereld van Wanhoop en Desillusie! Een strip die grafisch heel knap in elkaar zit en die blijft nazinderen. Het is met perfecte beheersing dat dit surrealistische, post-apocalyptische en stomme verhaal, met adembenemende graphics in de lijn van Arzach de Moebius, een diepe indruk wekt van eenzaamheid en melancholie door de dwaling van zijn karakter.

In een grijze, futuristische en apocalyptische wereld dwalen een vreemde reiziger en zijn paard in verlaten gebieden. Gedwongen om hun energie op te laden, kunnen ze niet te lang wegblijven van de beschaving. Hoewel er andere wezens leven, is de stad net zo onherbergzaam, leeg en somber. Maar overal waar de reiziger passeert, gaat het mis, machines verliezen hun hoofd en zaaien chaos. Hij moet de stad verlaten en de uitgestrekte grijze gebieden opnieuw verkennen, alleen.

Overige productgegevens

Held

Reeks/Deel
Tremen

ISBN
9789462106932

Scenarist(en)
Bos, Pim

Tekenaar(s)
Bos, Pim

Genre(s)
Plaatboek, Science Fiction

Uitgever
Blloan

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00