Verhalen en Legenden 18 - De 9e dag van de duivel

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Op een dag schiep de Duivel Het Beest. En in hem blies hij de macht van het kwaad en hij leidde het naar de plek waar de mens zijn tuin had. Die dag sprak de Duivel tot Het Beest: "Dit is het rijk dat ge moet veroveren." En de mens aanwijzend, sprak hij: "Dit is uw prooi!" Het was de negende dag. De dag waarop de duisternis zich ontsloot. En de vloek viel over de mens.

En zo leveren vanaf het begin der tijden tot het laatste uur Het Beest en de mens een strijd zonder eind...
En dat wat in ons brult en soms in onze vreeselijkste nachtmerries bovenkomt, heeft als naam Het Beest!

Maar er is hoop... Een schijnsel in het duister. Tussen mens en dier, tussen kennis en instinct, zoeken de ridders naar het graf waar degene sluimert die de vrede zal brengen.

Sinds die verre dagen, toen een voorhistorische mens werd gered door één van het ras dat tot dan toe vergeten was, tot op de dag waarop de katten de wereld binnenvielen, waakte er een eenzame aanwezigheid. De aanwezigheid die in de chaos, zo lang geleden, dat schiep wat het speeltoneel van de mensheid zou worden.

Wat modder, wat bloed, liefde en haat... Wat leven en veel dood... Zo werd de Negende Dag van de Duivel geschreven. En het was de laatste dag!

Overige productgegevens

Held/serie: 9e dag van de duivel, de
Reeks/Deel: Verhalen en Legenden 18
Scenarist(en): Convard, Didier
Tekenaar(s): Convard, Didier
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00