Aantekeningen van Darwin, de 3 - De aard van het beest

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De bloedige moord op Louise Stuart houdt de bevolking van Yorkshire in de greep. De spanning in de streek is te snijden en iedereen huivert bij de gedachte aan de Griffu. Zeker nu die ook de troep heeft uitgeroeid van Sir Henry Rillons, de legendarische jager die komaf had moeten maken met het probleem. Maar Darwin houdt het hoofd koel… De enige logische verklaring van zijn onderzoek is immers dat alleen hijzelf het gevreesde roofdier kan zijn. Rest hem alleen nog uit te vissen vanwaar die vervloeking komt. De evolutie heeft nog enkele verrassingen in petto, ook voor de beroemde bioloog!

• ‘De X-files van Charles Darwin.’

Overige productgegevens

Held/serie: Aantekeningen van Darwin, de
Reeks/Deel: Aantekeningen van Darwin, de 3
ISBN: 9789055817702
Scenarist(en): Runberg, Sylvain
Tekenaar(s): Ocaña, Eduardo
Genre(s): Avontuur, Documentaire
Uitgever: Lombard

In deze reeks

Pakket 1 t/m 3
1. Het oog van de Kelten

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00