Ab Irato - Ab Irato

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Ab Irato
Nieuw
Ab Irato
Hardcover
€ 32,95

Inhoud

Montreal, 2111. Het waterpeil is dramatisch gestegen. De wereldbevolking is van 12 naar 3 miljard gedropt. In de steden met hun ondergelopen straten proberen de inwoners te overleven. Sommigen slagen daar makkelijker in dan anderen. 3% van de bevolking heeft toegang tot een kostbaar verjongingsvaccin. Terwijl de massa moet knokken om de volgende dag te kunnen eten, worden een handvol bevoorrechte burgers 200 jaar.
In dit Montreal, waar het systeem op instorten staat, gaat Riel Beauregard, een optimistische jongeman die het platteland is ontvlucht, op zoek naar een beter leven. Maar de stad heeft heel wat verrassingen voor hem in petto. Behalve de aanslagen en de opkomst van een rebellengroepering wachten hem gelukkig ook aangenamere ervaringen, zoals de ontmoeting met de mooie Neve. Ondanks hun gewelddadige omgeving weigeren deze twee jonge mensen de hoop op te geven.

Een verhaal over het lot van twee jonge mensen die noodgedwongen worden meegesleurd in de woede van de maatschappij. Het krachtige artwork van Thierry Labrosse gecombineerd met een goed opgebouwd verhaal maken van Ab Irato een sciencefictionstrip die alles heeft om een klassieker van het genre te worden.

Overige productgegevens

Held/serie: Ab Irato
Reeks/Deel: Ab Irato
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464772432
Scenarist(en): Labrosse, Thierry
Tekenaar(s): Labrosse, Thierry
Genre(s): Science Fiction, Thriller
Uitgever: Lauwert Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00